Gratis toernooien met grote prijzen bij Circus

Circus.be heeft weer een leuke actie om langs te gaan bij het casino. Gedurende de laatste week van augustus en de eerste week van september worden er regelmatig gratis dice games toernooien gehouden waarbij erg leuke prijzen te winnen zijn. De eerste is ’s morgens vroeg, de tweede wat later op de middag. Het eerste toernooi loopt van 10.30 tot 11.30, het tweede toernooi dat wat later op de dag plaats vindt, loopt van drie tot vier uur ’s middags. De toernooien zijn weliswaar gratis, maar er zijn ook leuke prijzen te winnen. Wat te denken van 100 euro in de hand?

Andere toernooien

Naast deze toernooien heeft Circus.be nog een aantal leuke toernooien georganiseerd, maar deze zijn niet gratis. Er zijn weektoernooien, maandtoernooien en zelfs toernooien voor de mensen die ’s nachts de slaap niet kunnen vatten. De inleg voor deze toernooien varieert, net als de prijzen. Hier zijn auto’s te winnen, reizen, grotere geldprijzen en nog veel meer. Maar speel ’s nachts niet te lang door, anders zal u de eerste gratis ronde van de nieuwe dag gaan missen.

Hoe werkt het?

Eigenlijk werken deze toernooien zeer simpel. Er hoeft namelijk alleen maar binnen het toernooi gespeeld te worden en dat is alles. Tijdens het spelen verdient u punten en deze punten bepalen waar u staat in het klassement. Dit is niet geheim of verstopt, u kunt tijdens het spelen het klassement zo zien met een druk op de knop zodat u precies weet in hoeverre u nog kans maakt op de grote prijzen. Een leuke actie zo aan het einde van de zomer, met als hoogtepunt de gratis toernooien met de echte prijzen.